fbpx

Mijn woorden aan de (toekomstige) lezer van De Hogepriesteres

Beste (toekomstige) lezer van ‘De hogepriesteres’

De grimoire van Isis de Ruiter

De wereld die je zult tegenkomen wanneer je begint aan mijn verhaal, zal nieuw voor je zijn. Het is een wereld waar ik al jarenlang bekend mee ben. Je kan mijn het verhaal lezen maar de verteller zal je niet alles kunnen uitleggen. Je zult het een en ander niet altijd kunnen begrijpen. En daar wil ik je mee helpen.

Je kan wat je niet begrijpt opzoeken in mijn grimoire.

In mijn grimoire kun je meer lezen over mijn leven in de alternatieve werkelijkheid, mijn gebruiken en rituelen. En als je na het lezen nog vragen hebt, dan mag je die stellen.

Ik wens je veel leesplezier.

Het beste,

Isis de Ruiter,

Hogepriesteres van Aruc

Plaats een reactie