fbpx

Spiritualiteit en seksualiteit

Onder deze blogpost zal ik een video plaatsen waarin een bekende youtuber en influencer heel goed alle spirituele gevolgen van seksualiteit uitlegt.

Allereerst moet ik zeggen dat ik ga bloggen over een wat gevoelig onderwerp. Ter verduidelijking: ik zal het hebben over seksualiteit in een spirituele context. Ik zal deze post dan ook schrijven en publiceren maar zal het niet delen op sociale media. De reden is omdat dit hogepriesteressen informatie is. En dus informatie voor ingewijden. En daarom geen informatie voor mensen die het spirituele niveau nog niet gehaald hebben om het een en ander te begrijpen en zich daardoor aangevallen zouden kunnen voelen, of denken dat ik vind dat vrouwen onderdrukt moeten worden of dat ik ouderwets, conservatief of preuts bent. Maar ik voel dat er toch wel mensen zijn die dit intuïtief aanvoelen en blij zouden zijn met deze informatie. Dat is dan ook de reden waarom ik hierover schrijf, ondanks dat dit lastig is.

Een post op YouTube van Mina Ifran een beetje aangepast en vertaald in het Nederlands

Voordat je een man uitnodigt in je meest waardevolle bezit, je goddelijke heilige tempel, de diepste heiligste delen van jou…

De fysieke, emotionele, energetische, kwantum- en spirituele rijken dat JOUW LICHAAM is…. Vraag jezelf dit af…

Wat heeft hij gedaan voor je DNA en je spiritualiteit om je kostbare levenskracht-energie te verdienen?

Want slapen met een man verandert je DNA voor altijd.

De oude mystici weten dit al eeuwen, en nu bewijst de opkomende wetenschap van epigenetica dit.

Wat heeft hij gedaan om te bewijzen dat hij dit hoogste niveau van offer waard is?

Een offer dat zo heilig is en niet kan worden teruggedraaid.

Eentje die hij voor altijd zal bezitten en waarover hij met zijn vrienden aan de bar over zal gaan praten.

Iets zo heiligs, teruggebracht tot een punt op zijn lijst.

Wat heeft hij in jou geïnvesteerd?

Wat kost het om voor altijd een deel van je levenskracht te bezitten?

Diner? Drankjes? Misschien een paar mooie woorden?

Heeft hij je voor de rest van zijn leven publiekelijk, legaal, geestelijk en financieel opgeëist?

Om je partner in het leven te zijn? Je andere helft? Je kostwinner en beschermer?

Om jou zijn leven te geven in toewijding?

Waarom zou je iemand toestemming geven, je meest waardevolle bezit, namelijk JOUW levenskracht, je lichaam, hormonen, DNA en psychologische toestand te veranderen, voordat je een levenslange verbintenis aangaat?

Hem je lichaam geven voordat je begint aan een huwelijk of een monogame toegewijde relatie betekent dat je je lichaam en je levenskracht het minst waardeert van al je wereldse bezittingen.

Vroeger was het proces omgekeerd. Je lichaam, dat een toegangspoort is tot je levenskracht, was het laatste waar een man toegang toe kreeg.

Nu is het vaak de eerste!!!

Divine Feminine, dit is niet de schuld van de man.

Vrouwen hebben dit toegestaan.

We stellen de toegangspas in.

Als een man eenmaal met je naar bed gaat, heeft hij voor altijd een deel van je levenskracht.

Hij heeft je voor altijd.

Het gaat niet alleen om het aantal lichamen.

Het gaat over het verliezen van het allerheiligste.

Claim jezelf terug. Slaap niet met mannen die niet voor altijd in je levenskracht thuishoren.

Want je bent zoveel meer waard.

Met oceanen van liefde,

Mina Ifran

Wat heb ik aangepast? En waarom?

Los van veranderingen om de post SEO vriendelijk te maken en stijlfouten heb ik ook een onderdeel toegevoegd. Waar er stond “huwelijk” heb ik dat veranderd in “huwelijk of een monogame toegewijde relatie”. De reden van deze verandering is omdat een huwelijk in deze moderne tijd iets heel anders is geworden dan wat het oorspronkelijk was. Als gevolg hiervan is een huwelijk soms geen verstandige keuze. Dit kan verschillende oorzaken hebben.

Een huwelijk is ideaal voor een jonge paar dat een gezin gaat beginnen met jonge kinderen. Het is ook een goede oplossing in een heleboel andere gevallen. Er zijn echter gevallen waarin het niet mogelijk is of lastig.

Tot niet zo lang geleden was echtscheiding niet mogelijk in Ierland, waardoor je bij het eindigen van de relatie, je niet opnieuw kon trouwen. In andere gevallen heb je allerlei andere juridische en financiële gevolgen die een 3D huwelijk een nachtmerrie zou kunnen maken. Met deze gevolgen bedoel ik beslist niet dat de man niet financieel verantwoordelijkheid moet dragen voor de vrouw en kinderen, want dat moet/hoort wel. Mannen die niet voor een vrouw kunnen of willen zorgen, zijn niet klaar voor een relatie. Deze verantwoordelijkheden gaan ook door na een scheiding. Met onbedoelde juridische en financiële gevolgen bedoel ik kwesties zoals het idee van verlies van de helft van een vermogen, of bureaucratische rompslomp.

Ik heb hier lang over nagedacht en begon me in te lezen over de geschiedenis van het huwelijk. En begon me af te vragen of er een oplossing was waarin je je als vrouw je waardigheid niet hoeft te verliezen of jezelf niet hoeft te vernederen. Zonder de nachtmerrie van een 3D huwelijk, zeker in risicovolle situaties. Wat ik heb kunnen bedenken, wat de situatie gedeeltelijk oplost, is een spirituele huwelijk in combinatie met bepaalde financiële voorzieningen.

Een huwelijk is tegenwoordig geen belofte aan elkaar en aan God maar een transactie met de overheid…

Een spirituele huwelijk

Een spirituele huwelijksceremonie is een soort ceremonie waarin een koppel aan elkaar en aan God beloven om voor elkaar te zorgen en trouw aan elkaar te zijn. Een voorbeeld van een spirituele huwelijk dat ik zelf prachtig zou vinden, beschreven in mijn roman “De hogepriesteres van Aruc“, is handfasting. Maar er zijn natuurlijk talloze andere opties. Mocht ik in de toekomst een blogpost schrijven spirituele huwelijken zal ik dat dan ook hier bijwerken.

Escaping the Current Corrupt Dating Matrix

Mina Irfan talks about escaping from the current corrupt dating matrix and creating a new way of divine union.

Zielsbanden en magie

Verder heb ik zelf ook een blogpost geschreven waarbij ik het onderwerp van spiritualiteit en seksualiteit vanuit een andere invalshoek bekijk. Dat blogpost zal op 1 december gepubliceerd worden en gaat over zielsbanden en magie. Daarin schrijf ik over hoe het hebben van een orgasme zorgt voor oxytocine (een hormoon verantwoordelijk voor een groter gevoel van verbondenheid) en hoe dat je capaciteit vermindert om een man op een realistische manier te evalueren. En hoe dit het oorzaak is van veel gebroken harten, gebroken gezinnen, met gevolgen voor een hele generatie van kinderen.

Als je wonder boven wonder deze blogpost tegenkomt, dan is mijn vraag aan jou: wat denk je over dit onderwerp? Heeft de seksuele revolutie meer voordelen dan nadelen? Of juist visa versa? Ik ben benieuwd!

Plaats een reactie