Al jaren wist ik dat ik een boek wilde schrijven. Ik hoefde alleen maar te wachten tot het boek en ik elkaar zouden treffen. Dat gebeurde een jaar geleden. Er gebeurden dingen in mijn leven die geen toeval meer konden zijn. Steeds krachtiger voelde ik dat ik aan de slag moest met mijn roman: ‘De hogepriesteres’. Ook voelde ik dat ‘De hogepriesteres’ het eerste roman zou zijn van een trilogie. En als ik diep in mijn hart keek, zag ik zelfs een saga. Het was tijd.

Mijn boek is fictie, dus ik kan mijn fantasie lekker de vrije loop laten. Toch hoort studie bij het schrijfproces. Zo onderzoek ik oude tradities en gebruiken, verdiep ik me in kruidenkennis en rituelen, in moderne wicca en in het gebruik van magie. Bovendien heb ik de hulp ingeroepen van een schrijfcoach omdat ik als studiecoach uit eigen ervaring weet dat persoonlijke begeleiding werkt. Als je mijn T-shirt leuk vindt, dan kan je hem kopen bij Heksenadel.

Tibisay Felida draagt een T-shirt van Heksenadel, naam van de serie waarvan De hogepriesteres deel 1 van is. De hogepriesteres is een fantasy roman geschreven door Tibisay Felida

Deel 1: De Hogepriesteres

De 45-jarige Isis de Ruiter is de afstammeling van een eeuwenoude Ierse heksenfamilie. 

In dit leven leeft ze met haar man Arthur en hun dochter Diana op Curaçao. Op een dag komt ze in contact met Iris, haar dubbelganger uit een andere werkelijkheid. Daardoor ontdekt ze geheimen van haar voorouders en van de werkelijkheid waarin ze leeft.

Reis mee met Isis en ontdek een alternatief leven. Een maatschappij waarin liefde, romantiek, macht en magie een hele andere betekenis hebben.

Alvast een voorproefje van De hogepriesteres lezen?

Lees hier hoofdstuk 1 tot en met 5