Divine Union met je zielsverwant
Divine Union met je zielsverwant is één van hun grootste wensen volgens een peiling dat ik beb gedaan bij mijn lezers.

De meerderheid van de lezers van mijn roman zijn vrouwen. En als ik contact heb met hen gaat het gesprek naar alle kanten op. Zo krijg ik vaak te horen dat ze single zijn en graag een relatie willen hebben. En al ben ik zeker geen expert, kan ik het wel hebben over hoe ik het zie vanuit mijn perspectief. Een van mijn inspiratiebronnen in deze is Youtuber Mina Irfan. En al ben ik niet eens met alles wat ze zegt (dat zou bijna onmogelijk zijn) vind ik wel dat haar informatie je de goede richting op kan leiden.

Daarom heb ik een bericht dat ze heeft gedeeld op YouTube vertaald en aangepast. Een ander bericht hierover dat ik vertaald en aangepast heb met mijn inzichten kan je hier vinden:

Hieronder dus het bericht 

3 manieren om je Divine Union Container uit te breiden

1. Stop met deelnemen aan de hookup-cultuur. Seks buiten het huwelijk kan trauma veroorzaken bij vrouwen. Gezonde mannen en predators/players zijn ingesteld om “trauma” bij vrouwen op te merken. Gezonde mannen blijven weg en players zullen van je profiteren.

2. Doe je innerlijke werk om jezelf te deprogrammeren van de gebrekkige aspecten van feministische conditionering (niet alle aspecten van feminisme zijn schadelijk) en de “ik haat mannen” hersenspoeling/mentaliteit. Je kunt niet liefhebben wat je haat. Dus stop met haten wat je diep van binnen naar verlangt.

3. Breng tijd door met en/of bid voor je zielsverwant. Als je hem nog niet bent tegengekomen, creëer hem als een personage in je hoofd en beschrijf hem op papier. Bezoek hem vaak in je dromen en visualisaties. Dit werkt zowel voor alleenstaande als getrouwde vrouwen. Wees zo vaak mogelijk in zijn magische mannelijke energie en hij zal niet anders kunnen dan zichzelf hier op het fysieke vlak materialiseren.

Oceanen van overvloed,

Geïnspireerd door een post van Mina Irfan

Om Mina Irfan te volgen op YouTube: https://www.youtube.com/@Theuniverseguru/featured

Dit is dus een aangepast bericht van Mina. Een ander bericht van haar kan je hier lezen.

Veel liefde en tot gauw…