fbpx

Begeleiding bij het schrijven

Wanneer komt je verhaal eindelijk eens af?

Zou je graag verhalen, een roman of andere fictie (bijvoorbeeld scenario’s voor stripverhalen of films) of misschien zelfs je autobiografie willen schrijven?

Heb je een idee voor een verhaal, en wil je graag begeleiding bij het schrijven? Of ben je al een tijd aan het schrijven, en komt je roman maar niet af?

Een boek schrijf je niet in een paar dagen. Het vereist discipline, een goede dosis motivatie en soms een beetje hulp. Ik wil samen met je brainstormen en de feedback geven zodat je gemotiveerd blijft. Dreig je even af te dwalen, dan geef ik je een duwtje in de goede richting.


Een-op-een begeleiding om je verhaal af te krijgen…


Het ene verhaal is het andere niet en elke schrijver is anders. Dus om het niet ingewikkeld te maken, werk ik met een maandabonnement. Eenvoudig en overzichtelijk, voor een vast bedrag per maand en nooit langer dan jij nodig hebt.


Hoe doen we dat?

  • Elke week/maand (afhankelijk van wat we afgesproken hebben) stuur je me de tekst die je geschreven hebt en krijg je reactie/feedback/verbeteringen op de tekst die je hebt opgestuurd.
  • Daarna hebben we een gesprek waarin ik eventuele vragen kan beantwoorden of je de hulp kan bieden die je nodig hebt om door te gaan.
  • De adviezen en inspiratie die je tijdens deze gesprekken krijgt, kan je blijven toepassen. Bovendien leer je technieken en ontwikkel je een eigen schrijfroutine, waardoor je gemotiveerder en gemakkelijker zult gaan schrijven.

Voor 150 euro (In Europa) / 300 gulden (Op Curaçao) per maand inclusief OB krijg je gemiddeld 10 uur per maand begeleiding voor het volgende:

  • een kennismakings- en introductiegesprek waarin we jouw doelstellingen zo duidelijk mogelijk opstellen.
  • tips en feedback op wat je geschreven hebt.
  • elke week/maand (afhankelijk van wat we afgesproken hebben) een gesprek waarin we je voortgang bespreken.
  • de mogelijkheid om te overleggen en al je vragen te stellen tijdens onze gesprekken of via email of WhatsApp.

Wil jij een stok achter de deur hebben en sneller en makkelijker leren schrijven met persoonlijke begeleiding?


Laten we dan samen aan het werk gaan!