fbpx

Aan de kant geschoven door Chat GPT?

Moet ik me zorgen maken?

Opdracht

Ik gaf vanmorgen Chat GPT de volgende opdracht:

Schrijf een vervolgverhaal op de roman “De hogepriesteres van Aruc” geschreven door Tibisay Felida.

Resultaat

Hierbij het resultaat:

Het was een prachtige dag in het land van Aruc toen de hogepriesteres, Isis, werd gekroond. De zon scheen helder aan de hemel en de mensen van het land hadden zich verzameld om de ceremonie bij te wonen.

Isis was een jonge vrouw met lange, donkere haren en een grote, intelligente blik in haar ogen. Ze was door iedereen gerespecteerd vanwege haar wijsheid en haar onvoorwaardelijke liefde voor haar volk.

Isis had haar hele leven al gewijd aan het dienen van haar volk en de goden van Aruc. Ze was opgegroeid in het tempelcomplex en had zich sinds haar jonge jaren bezig gehouden met de studie van de oude geschriften en de rituelen van de goden.

Toen de ceremonie voorbij was, begon Isis aan haar nieuwe leven als hogepriesteres. Ze wijdde zich met hart en ziel aan het leiden van haar volk en het behartigen van hun behoeften. Ze bracht veel tijd door in de tempel, waar ze offerandes bracht aan de goden en gebeden uitsprak voor haar volk.

Maar ondanks haar toewijding aan haar volk, bleef Isis ook altijd op zoek naar manieren om haar eigen kennis en vaardigheden te vergroten. Ze besteedde veel tijd aan het bestuderen van de oude geschriften en het leren van nieuwe rituelen en ceremoniën.

Op een dag, terwijl ze in de tempel zat te mediteren, kreeg Isis een visioen van een vreemd, verre land. In haar visioen zag ze mensen die er anders uitzagen dan de mensen van Aruc, en ze spraken een taal die ze nooit eerder had gehoord.

Isis wist dat dit een teken was van de goden, en ze besloot om te vertrekken naar dit vreemde land om te ontdekken wat de goden haar wilden laten zien.

Ze verliet de tempel en begon aan een lange en moeilijke reis naar het verre land. Onderweg ontmoette ze allerlei uitdagingen en gevaarlijke situaties, maar ze bleef doorgaan, want ze wist dat de goden haar zouden beschermen.

Na vele maanden reizen arriveerde Isis eindelijk in het vreemde land. Ze ontdekte dat het land bewoond werd door een vreedzame en vriendelijke stam mensen.

Isis was onder de indruk van het vreemde land en de vriendelijke mensen die er woonden. Ze begon te leren over hun cultuur en gebruiken, en ontdekte dat ze veel gemeen hadden met haar eigen volk.

Ze bracht veel tijd door met het leren van de taal en het bestuderen van de geschiedenis van het land. Ze was verbaasd om te ontdekken dat ze veel van dezelfde legenden en mythologieën deelden met de mensen van het vreemde land.

Isis besloot om te blijven in het vreemde land om haar kennis te vergroten en te helpen bij het behartigen van de behoeften van het volk. Ze werd gerespecteerd en geëerd door de mensen, en werd snel een belangrijk lid van de gemeenschap.

Ze bleef ook in contact met haar eigen volk, en bracht hun kennis en wijsheid mee terug naar Aruc. Zo werd ze een brug tussen twee verschillende culturen, en hielp ze de banden tussen de twee landen te versterken.

Met de tijd werd Isis een gerespecteerd leider in beide landen, en werd ze beschouwd als een vreedzame en wijze hogepriesteres die altijd bereid was om te helpen en te dienen. Ze bleef haar hele leven lang dienen als hogepriesteres, en werd geëerd door haar volk tot in de verste uithoeken van het land.

En wat denk je? Yoast SEO geeft haar een onvoldoende voor de leesbaarheidsanalyse want:

  • De tekst bevat 3 opeenvolgende zinnen die beginnen met hetzelfde woord.
  • 30.6% van de zinnen bevat meer dan 20 woorden, wat meer is dan het aanbevolen maximum van 25%
  • Bovendien gebruikt mevrouw chat GPT geen kopteksten.

Mijn vraag

Wordt mevrouw/auteur Chat GPT lastige concurrentie voor me? Ik ben benieuwd…

Plaats een reactie